Jel Tabanlı Kaydırmaz Halı Özellikleri

jel-taalı-halı-modelleri

Jel Tabanlı Kaydırmaz Halı Özellikleri

Jel tabanlı halı , halının altında yer alan ve jelden yapılan bir tabana sahip olan bir tür halıdır. Jel tabanı, halının konforunu artırmak ve zeminde kaymayı önlemek için kullanılır. Jel tabanlı halılar, genellikle yatak odalarında, oturma odalarında ve çocuk odalarında tercih edilir. Jel tabanı, yumuşak bir yüzeye sahip olduğu için ayakların rahatça basmasına olanak sağlar ve yürüme sırasında ayağın zemine daha az baskı yapmasını sağlar.Ayrıca, jel tabanlı halılar, zeminde kaymayı önleyen bir özelliğe sahiptir. Bu da halının hızlı bir şekilde kaymasını engeller ve güvenli bir yüzey sunar. Özellikle çocukların oyun oynadığı odalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Jel tabanlı halılar, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle sunulur ve her türlü dekorasyon tarzına uygun bir seçenek bulmak mümkündür. Aynı zamanda, jel tabanı sayesinde halı daha dayanıklı hale gelir ve uzun süre kullanılabilir. Sonuç olarak, jel tabanlı halılar , konforlu bir yüzey sunan ve kaymayı önleyen bir seçenektir. Evlerdeki çeşitli odalarda kullanılabilir ve dekorasyona uygun renk ve desen seçenekleri sunar.

Kaymaz Tabanlı Halı Kullanışlı Mıdır?

Jel tabanlı halı modellerinin kullanım açısından sağladığı avantajları vardır; Çok amaçlı kullanım, güvenlik, makine de yıkanabilirlik gibi..

Kaymaz Tabanlı Halı Temizliği Nasıl Olmalıdır?

    • Jel tabanlı halıların temizliği geleneksel halılara göre bir hayli kolaydır. Dayanıklı iplikler ve esnek malzemeler ile üretilen halılar, kolayca katlanıp çamaşır makinesinin içine yerleşebilecek boyutlara gelir. Dikkat edilmesi gerken konular doğru detarjan kullanımı ve makine de yıkanabilirlik derecesidir. Kaymaz tabanlı halılar diğer adı jel tabanlı halı modellerimizi hassas programda yıkayabilir böylece halınızın deforme olmasını engellemiş olursunuz. Makine de yıkama işlemine gerek kalmayan işlemler de hafif lekelenmelerde, lekeyi yaymadan temiz bir bez ve saf su- sabun ile silmeniz gerekmektedir. Süpürme işleminde yüksek devir de süpürme işlemi yapılmamalı, halımızı narin modda kullanmalıyız. Bu işlemlerin sonunda halınızın güneş ışınlarıyla direkt temas halinde olmasını engellemelisiniz.

Cool Halı Kaymaz Tabanlı Halı Modelleri

Oldukça çeşitli halı modellerimizin arasında kaymaz tabanlı halı modellerimiz de vardır. Birlikte halı modellerimizi inceleyelim;

  • Solid Serisi; Makine de yıkanabilir çift yönlü modelimizin kaymaz taban özelliği ile güvenli bir biçimde kullanabilirsiniz. Kesme ölçü seçeneği ile evlerinize uygun bir biçimde yaptırabilir hem konforu hem güvenliği bir arada harmanlayabilirsiniz.
  • Aqua Antik Desen Kaymaz Taban İnce Halı; Dijital baskı ince halı modellerimizden biri olan serimiz antik desenlere sahip olup evlerinizde hem modern bir görünüm kazandıracak hem de kaymaz taban özelliği ile konforu yaşatacaktır.
  • Tokyo Serisi; Hasır görünümlü halı modelimizi kaymaz taban özelliği ile keyifli bir şekilde kullanabilecekiniz. Robor süpürge kullanımına uygun halı modelimiz hav toz vermemesi gibi extra özellikleriyle evleriniz de sizlere zamandan tasarruf etmenize yardımcı olacaktır.
  • Stone Serisi; Kesme ölçü halı modelimiz istenilen ölçüler de kesilebilmekte olup, çeşitli renk ve desenleriyle evinize ayrı bir hava getireceği gibi kaymaz taban özelliği ile güvenli bir kullanım imkanı sağlayacaktır. Kullanım alanı oldukça geniş olan halı modelimizi evinizin istenilen her odasında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.