Tokyo Kilim Serisi

tokyo-kilim-serisi

 

Tokyo Kilim Serisi

Hasır dokulu kilim , genellikle doğal liflerden, özellikle hasırdan yapılan bir tür halıdır. Hasır, bitkilerin saplarından elde edilen bir malzemedir ve türlü türlü bitki türleri kullanılarak üretilebilir. Ayrıca hasır dokulu kilimler, genellikle el dokuması yöntemiyle üretilir. Hasır dokulu kilimler, genellikle hafif ve dayanıklı olmalarıyla bilinir. Bu özellikleri sayesinde taşınması ve temizlenmesi kolaydır. Ayrıca doğal liflerden yapıldığı için çevre dostudur ve evlerde doğal bir atmosfer yaratır. Çeşitli desen ve renk seçeneklerine sahip olan hasır dokulu kilimler, dekorasyon tarzına uygun bir şekilde seçilebilir. Hasır dokulu kilimler , genellikle oturma odaları, yemek odaları, mutfaklar ve bahçeler gibi alanlarda kullanılır. Dayanıklı yapısı, sıcak havalarda da kullanılabilir olmasını sağlar. Ayrıca çıplak ayakla üzerinde yürümek de keyiflidir. Özellikle doğal ve organik tarzı seven kişiler tarafından tercih edilir.

Hav yüksekliği olmayan kilim modelimiz orta kalınlıktadır.

Tokyo 04 Natural Bej Kaymaz Tabanlı Modern Kilim

    • Robot süpürge için kullanıma uygun kilimler, düz ve düşük havlı olanlardır. Şayet kilim yüksek havlı ise robot süpürgeyi engelleyebilir veya kilime zarar verebilir. Ayrıca kilimlerin kenarları düzgün ve sık dokuma olmalıdır. Kabarık veya dökülen boncuklu kilimler, robot süpürgeyi takılma riskiyle karşı karşıya bırakabilir. Ayrıca kilim yüzeyinin düz ve pürüzsüz olması, robot süpürge için daha uygun bir alan sağlar. Çeşitli renk seçenekleri, kaymaz taban özelliği ile hem kullanım kolaylığı hem de güvenliğini birarada sunmaktadır.

Tokyo 01 Krem Gümüş Kaymaz Tabanlı Modern Kilim

    • Hasır dokulu kilimler , genellikle hafif ve dayanıklı olmalarıyla bilinir. Bu özellikleri sayesinde taşınması ve temizlenmesi kolaydır. Ayrıca doğal liflerden yapıldığı için çevre dostudur ve evlerde doğal bir atmosfer yaratır. Çeşitli desen ve renk seçeneklerine sahip olan hasır dokulu kilimler, dekorasyon tarzına uygun bir şekilde seçilebilir. Hasır dokulu kilimler, genellikle oturma odaları, yemek odaları, mutfaklar ve bahçeler gibi alanlarda kullanılır. Dayanıklı yapısı, sıcak havalarda da kullanılabilir olmasını sağlar. Ayrıca çıplak ayakla üzerinde yürümek de keyiflidir. Özellikle doğal ve organik tarzı seven kişiler tarafından tercih edilir.

Tokyo 12 Multy Kaymaz Tabanlı Modern Kilim

  • Hasır dokulu kilim, , genellikle doğal liflerden, özellikle hasırdan yapılan bir tür halıdır. Hasır, bitkilerin saplarından elde edilen bir malzemedir ve türlü türlü bitki türleri kullanılarak üretilebilir. Ayrıca hasır dokulu kilimler, genellikle el dokuması yöntemiyle üretilir. Hasır dokulu kilimler, genellikle hafif ve dayanıklı olmalarıyla bilinir. Bu özellikleri sayesinde taşınması ve temizlenmesi kolaydır. Ayrıca doğal liflerden yapıldığı için çevre dostudur ve evlerde doğal bir atmosfer yaratır. Çeşitli desen ve renk seçeneklerine sahip olan hasır dokulu kilimler, dekorasyon tarzına uygun bir şekilde seçilebilir. Hasır dokulu kilimler, genellikle oturma odaları, yemek odaları, mutfaklar ve bahçeler gibi alanlarda kullanılır. Dayanıklı yapısı, sıcak havalarda da kullanılabilir olmasını sağlar. Ayrıca çıplak ayakla üzerinde yürümek de keyiflidir. Özellikle doğal ve organik tarzı seven kişiler tarafından tercih edilir.